Moderne villa's en luxe penthouses

Marbella en Costa del Sol Exclusief winter 2021/lente 2022

DOWNLOAD ALL BROCHURES HERE

Our friendly agent will also be in touch shortly for special offers.
Privacybeleid

Krijg via ons toegang tot alle nieuwe ontwikkelingen, nieuwe villa's en alle doorverkochte eigendommen in Marbella en de Costa del Sol.

Luxe Villa's en penthouses

36 Luxe, eigentijds ontworpen villa's dicht bij de voorzieningen van Marbella. Privé perceel en zwembad. Dicht bij golf en de beste stranden

gmev20211014nl

6 luxe ontworpen villa's. Privézwembaden, omgeven door topgolfbanen. Glazen deuren die binnen en buiten met elkaar verbinden

gmev20211005nl

124 moderne hedendaagse villa's in een gated community met uitstekende voorzieningen. Verbazingwekkende panoramische naaiweergaven

gmev20211023nl

Deze fantastische nieuwe villa's bieden een unieke kans om een ​​luxe villa met panoramisch uitzicht op zee te verwerven in een omheinde privégemeenschap

gmev20211024nl

13 unieke New Golden Mile-villa's waar avant-garde ontworpen een keerpunt markeert voor kenners van fijn leven

gmev20211025nl

4 geweldige appartementen en penthouses van 2,3 en 4 slaapkamers op een perfecte locatie. Zwembad, Co-Working Space en Fitnessruimte

gmea20211030nl

Uitstekende off-plan villa's met het meest adembenemende panoramische uitzicht op zee. Smart Homes ontworpen voor een levensstijl van wereldklasse. Golfbanen, meer, tennis.

gmev20211027nl

Prachtige luxe villa's, gemaakt om toeschouwers te zijn van het schitterende uitzicht op de Middellandse Zee. Onvergelijkbare uitzichten die het hoogste gevoel van welzijn bevorderen.

gmev20211026nl

Penthouses met spectaculaire terrassen en optioneel privézwembad. Dicht bij de haven van Cabopino en het strand. Begane grond met eigen tuin
Maximaal comfort

gmea20211029nl

Surrounded by Golf Course | Quiet Area Close to Town Amenities | Unbeatable Price vs Quality | Modern Open Plan | Private Pool | Space Efficiency

gmev20211003

From 618,000€

Double Hight Ceilings | Quality | Surrounded by a Golf Course | Full Length Windows | Few Minutes Drive From the Beach

gmev20211007

From 1,100,000€

Gardens Landscaping | Fantastic Views, Design | Private Pool | Vegetable Garden | Top Quality | Wood, Stone & Garden

gmev20211009

From 1,550,000€

Developing Area | Surrounded by Golf Courses | Views, Location & Design Enjoy All in One

gmev20211019

From 2,000,000€

Breath Taking Sea & Golf Views | Exeptional Location | Close to Port | Private Infinity Pool

gmev20211018

From 2,738,000€

Enviable Location | Sea View | Access to the Beach | Security | Private Pools | Built to High Standards

gmev20211021

From 2,200,000€

Krijg toegang tot de nieuwste aanbiedingen en best-off-planmogelijkheden

Niet op de markt
woningen

nieuwe ontwikkelingen, wederverkoopeigenschappen, percelen, herenhuizen en alle soorten appartementen, we hebben ze allemaal voor u gedekt dankzij onze samenwerking met ontwikkelaars, promotors en agenten in de hele Costa del Sol en de exclusieve tools om ze te bereiken.

Verschillende schaal
van teams

als een nieuw perspectief om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn als resultaat van onze uitgebreide professionele ervaring bij grote makelaarskantoren aan de Costa del Sol. Eén vastgoedspecialist is uw belangrijkste aanspreekpunt vanaf het begin totdat u uw droomhuis vindt.

Beheersbare
groepen agenten

zijn gemakkelijker om contact op te nemen, gemakkelijker om deel te nemen bij het kopen van een thuisproject en een gemakkelijkere en effectievere manier om een ​​geweldige service voor u te leveren.

Gepersonaliseerde service-infrastructuur

dat omvat investeringen, juridisch advies, interieurinrichting, verhuurpotentieel en vastgoedbeheer en -onderhoud behoren tot onze extra dienstenportfolio voor uw smaak, behoeften en wensen.

Enkele van onze vastgoedspecialisten

Marc Reuter

Een van Marc’s vaardigheden is zijn oprechte passie voor het helpen van mensen en het geven van premium service bij het zoeken en kopen van een nieuw huis in Marbella en de Costa del Sol. Die passie, toegevoegd aan de verslaving aan het zien van tevreden klanten, heeft hem ertoe gebracht een beheersbaar team van vastgoedspecialisten te leiden die hetzelfde doel nastreven.

Jeanneth Prado

Jeanneth is een geweldige luisteraar en probeert de zorgen van haar klant te begrijpen om deze te helpen overwinnen tijdens het koopproces. Het is gemakkelijk voor haar om de schoenen van haar klant aan te trekken en hun behoeften en wensen te begrijpen en zal u ondersteunen om deze waar te maken.

Jarenlange ervaring
+
Vastgoed te koop
+
Tevreden klanten
+

Geloof ons niet op ons woord

Bekijk wat onze klanten zeggen

C. and I. - Ierland

5/5

"We zijn zo blij dat we je hebben gevonden, we waren onder de indruk van de mate van je toewijding bij onze zoektocht. Met een aantal beschikbare panden te koop, heb je ons geholpen om te bepalen wat het beste voor ons was. We zullen je zeker aanbevelen aan onze vrienden en familie."

5/5

"Omdat we uit Duitsland kwamen, wisten we niet wat we konden verwachten als we contact opnemen met een makelaarskantoor in Spanje. Onze ervaring met u had niet beter kunnen zijn. U heeft ons geholpen en begeleid om onze moderne droomvilla waar te maken, ons in elke stap van het koopproces om het soepeler te laten verlopen. We zijn echt dankbaar en nogmaals bedankt.."

5/5

"Ik werd overgeplaatst naar Marbella en had zoveel dingen te regelen. Marc, Jeanneth en Sebastian hebben me geholpen om alles in elkaar te zetten en hebben mijn leven gemakkelijker gemaakt. Ik woon nu in mijn nieuwe huis en ik raad iedereen absoluut aan om de huiszoeking in hun handen zonder twijfel."

Richard & family - U.K.

5/5

"Het team van Great Marbella Estates heeft voor mij en mijn familie een prachtige off-market villa gekregen die ik anders nooit zou hebben gevonden. Bedankt jongens voor het harde werk en help ons de uitdagingen aan te gaan"

Carlo B. - Spanje

5/5

“We hebben contact opgenomen met Great Marbella Estates voor de aankoop van een huis in Marbella, vanaf het eerste moment dat we met hen in contact kwamen, onze ervaring was zeer goed, de toewijding van hun makelaars was uitzonderlijk, ze hebben onze behoeften begrepen, vertalen ze in echte aankoopopties. Benadruk dat ze ons van het begin tot het einde van de aankoop hebben begeleid, inclusief een gewaardeerde after-sales service. En ik moet de aandacht vestigen op de voortreffelijke aandacht van de makelaar Jeanneth Prado, die de leiding had over onze aankoop, en dat haar werk onberispelijk was. Ik raad ze zonder enige twijfel aan.”

Gerhard and Karin H. - Duitsland

5/5

"Het draait allemaal om jou!" Ze lopen duidelijk de toon. Vanaf het allereerste contact en nu nog steeds na de acquisitie, luisteren Jeanneth en Marc aandachtig en geven ze het beste advies. Ze hebben ons in zeer korte tijd een woning gepresenteerd volgens onze wensen, budget en beschikbaarheid, die we hebben gekocht en waar we nog steeds blij mee zijn. Samenwerken met hen is een echte aanrader!”

David, Alison and Christine - Schotland

5/5

“Marc en Jeanneth van Great Marbella Estates bedankt. We legden uit waar we naar op zoek waren en je luisterde. Het is duidelijk dat je een schat aan kennis en ervaring hebt die ons heeft geholpen bij het vinden van een prachtig pand. Je geduld en toewijding zullen je eeuwig dankbaar zijn.”

Solve Your Doubts

Frequently Asked Questions

Er zijn enkele opties om in de Costa del Sol te gaan wonen voor een niet-burger van de Europese Unie:

Gouden Visum (2 jaar geldig en kan elke 5 jaar worden verlengd/vernieuwd als verblijfsvergunning):

– Bij een vastgoedinvestering van 500.000 euro in één of meerdere panden

Investering van kapitaal: met een minimale investering van 2 miljoen euro in Spaanse overheidsschuld of minimaal 1 miljoen euro in aandelen van Spaanse bedrijven.
Storting op bankrekening (minimaal 1 miljoen euro)
Investeringen in bedrijfsprojecten die als van algemeen belang kunnen worden beschouwd.

Bij aanvraag via de Dienst Vreemdelingenzaken in Madrid: Eerste periode 2 jaar. Verlengingsperiode 5 jaar.

Bij aanvraag via Consulaat/Ambassade: Eerste periode 1 jaar. Eerste verlengingsperiode 2 jaar. Na verlengingsperiode 5 jaar.

Dan is verlenging altijd onder de voorwaarde dat de omstandigheden niet zijn gewijzigd.

Ja, met het Gouden Visum kun je in Spanje werken.

Nee, er is geen minimaal verblijf tijdens het Gouden Visum.

Alleen voor de gemeenschap van Andalusië keurde de Autonome Regering een tijdelijke verlaging van de overdrachtsbelasting goed tot het algemene tarief van 7% op alle wederverkoopaanwinsten, voor de periode 28/04/2021 tot 31/12/2021. En voor nieuwe eigendommen of nieuwe ontwikkelingen op dezelfde basis als het bovenstaande, is de acto jurídico documentado (Stamp Duty) voor dezelfde periode verlaagd van 1,5% naar 1,2%.

Deze persoon zou in aanmerking komen voor bewoning alsof, hoewel hij het onroerend goed met een hypotheek heeft verworven, het bedrag van 500.000 euro belastingvrij wordt betaald.

in dit geval komt de persoon in aanmerking voor een verblijfsvergunning, aangezien de totale waarde geïnvesteerd in onroerend goed 500.000 euro is.

Klik hier om het proces voor het kopen van een woning in Spanje te downloaden, geleverd door onze juridische afdeling

"Het draait allemaal om jou"

Ontspan, drink een glas Spaanse wijn en geniet van de Costa del Sol

Vraag onze speciale aanbiedingen aan
En hun volledige informatie