Moderne Villaer og luksuriøse toppleiligheter i Marbella Costa Del Sol

vinter/vår 2022

Vi kan vise deg alle typer eiendommer. Vi har tilgang til helt nye prosjekterte bygg eller eldre villaer og leiligheter enten i Marbella eller på hele Costa del Sol

Eiendommer håndplukket av teamet vårt

Luksus Villaer

36 nye, luksuriøse villaer i nærheten av Marbella. Privat tomt og basseng. Nærhet til golfbaner og de beste strendene.

gmev20211014no

6 luksusdesignede villaer. Privat bassenger, omgitt av topp golfbaner. Store glassdører mot utearealene.

gmev20211005no

124 moderne villaer på et privat område som har enestående fasiliteter. Fantasisk panorama utsikt.

gmev20211023no

The Secret Marbella, Tilbyr gir en unik mulighet til å anskaffe en eksklusiv villa med panoramautsikt over havet.

gmev20211024no

13 unike nye Golden Mile-villaer der avantgarde-designet markerer et vendepunkt for kjennere av fine liv

gmev20211025no

4 fantastiske leiligheter og toppleiligheter med 2,3 og 4 soverom i en perfekt beliggenhet. Svømmebasseng, Co-Working Space og treningsområde

gmea20211030no

One Floor Villa som har store terrasser, hageområder, basseng og avslapningsområde med vinterbrann. Se for deg selv på en solseng ved solnedgang på en sommerettermiddag.

gmev20211027no

Magnificent luxury villas, created to be spectators of the glittering views of the Mediterranean Sea. Incomparable views that promote the upmost feeling of well-being.

gmev20211026no

Toppleiligheter med spektakulære terrasser og valgfritt privat basseng. Nær Cabopino havn og strand. Første etasje med egen hage

gmea20211029no

Surrounded by Golf Course | Quiet Area Close to Town Amenities | Unbeatable Price vs Quality | Modern Open Plan | Private Pool | Space Efficiency

gmev20211003

From 618,000€

Double Hight Ceilings | Quality | Surrounded by a Golf Course | Full Length Windows | Few Minutes Drive From the Beach

gmev20211007

From 1,100,000€

Gardens Landscaping | Fantastic Views, Design | Private Pool | Vegetable Garden | Top Quality | Wood, Stone & Garden

gmev20211009

From 1,550,000€

Developing Area | Surrounded by Golf Courses | Views, Location & Design Enjoy All in One

gmev20211019

From 2,000,000€

Breath Taking Sea & Golf Views | Exeptional Location | Close to Port | Private Infinity Pool

gmev20211018

From 2,738,000€

Enviable Location | Sea View | Access to the Beach | Security | Private Pools | Built to High Standards

gmev20211021

From 2,200,000€

Få tilgang til de siste tilbudene og de beste tilbudene

Ikke-markeds
eiendommer

nye utviklinger, videresalgseiendommer, tomter, herskapshus og alle typer leiligheter, vi har alle dekket for deg takket være vårt samarbeid med utviklere, promotører og agenter på hele Costa del Sol og de eksklusive verktøyene for å komme til dem.

Ulik skala
lag

som et nytt perspektiv på å betjene kundene våre på best mulig måte som et resultat av vår enorme profesjonelle erfaring fra store eiendomsbyråer på Costa del Sol. Én eiendomsspesialist vil være ditt hovedkontaktpunkt fra starten til du finner drømmeboligen.
 

Håndterbare
grupper av agenter

er lettere å kontakte, lettere å engasjere seg i når du skal kjøpe et boligprosjekt, og en enklere og mer effektiv måte å levere en god service for deg.

Personlig tilpasset tjenesteinfrastruktur

som dekker investering, juridisk rådgivning, interiør, utleiepotensial og eiendomsforvaltning og vedlikehold er i vår ekstra tjenesteportefølje for din smak, behov og ønsker.

Noen av våre Eiendomsspesialister

Marc Reuter

En av Marcs ferdigheter er hans genuine lidenskap for å hjelpe mennesker og gi førsteklasses service når de søker og kjøper et nytt hjem i Marbella og Costa del Sol. Denne lidenskapen økte avhengigheten av å se fornøyde kunder, har tatt ham til å lede et håndterbart team av eiendomsspesialister som deler samme mål.

Jeanneth Prado

Jeanneth er en god lytter og prøver å forstå kundens bekymringer for å hjelpe dem å overvinne under kjøpsprosessen. Det er lett for henne å ta på kundens sko og forstå deres behov og ønsker og vil støtte deg for å få dem til å gå i oppfyllelse.

År med erfaring
+
Eiendommer til salgs
+
Fornøyde kunder
+

Ikke ta vårt ord for det

Se hva kundene våre sier

C. and I.

5/5

"Vi er så glade for at vi har funnet deg, vi ble imponert over nivået på engasjementet ditt med søket vårt. Med noen mange eiendommer tilgjengelig for salg, hjalp du oss med å definere hva som var best for oss. Vi vil definitivt anbefale deg til vår venner og familie."

5/5

"Da vi kom fra Tyskland, visste vi ikke hva vi kunne forvente når vi kontakter et eiendomsbyrå i Spania. Vår erfaring med deg kunne ikke vært bedre. Du hjalp oss og veiledet oss til å gjøre drømmen vår, moderne villa til virkelighet, og støttet oss i alle trinn i kjøpsprosessen for å gjøre det mer smidig. Vi er virkelig takknemlige og takker igjen.."

5/5

"Jeg ble overført til Marbella og hadde så mange ting å ordne. Marc, Jeanneth og Sebastian hjalp meg med å sette alt sammen og gjorde livet mitt lettere. Jeg bor i mitt nye hjem nå, og jeg anbefaler absolutt alle å forlate hjemsøket i hendene deres uten tvil."

Richard & family

5/5

"Great Marbella Estates-teamet skaffet oss en vakker off-market villa for meg og min familie som jeg ellers aldri ville ha funnet. Takk for det harde arbeidet og hjelpe oss med å gå gjennom utfordringene."

Løs tvilen din

Ofte stilte spørsmål

Det er noen alternativer for å komme til å bo på Costa del Sol for en ikke-europeisk unionsborger: Golden Visa (gyldig 2 år og kan fornyes/forlenges som oppholdssted hvert 5. år): – Med en eiendomsinvestering på 500 000 euro i en eller flere eiendommer Investering av kapital: med en minimumsinvestering på 2 millioner euro i spansk offentlig gjeld eller minimum 1 million euro i aksjer i spanske selskaper. Bankkontoinnskudd (minimum 1 million euro) Investeringer i bedriftsprosjekter som kan anses av allmenn interesse.

Ved søknad gjøres gjennom Immigrasjonskontoret i Madrid: Første periode 2 år. Fornyelsestid 5 år. Ved søknad gjøres gjennom konsulat/ambassade: Første periode 1 år. Første fornyelsesperiode 2 år. Etter fornyelsesperiode 5 år. Da er fornyelser alltid under forutsetning av at omstendighetene ikke endret seg.

Ja, Golden Visa lar deg jobbe i Spania.

Nei, det er ingen minimal opphold under Golden Visa.

Bare for samfunnet Andalucia godkjente den autonome regjeringen en midlertidig reduksjon på overføringsskatten til den generelle satsen på 7 % på alle videresalgskjøp, for perioden 28/04/2021 til 31/12/2021. Og for nye eiendommer eller nye utbygginger på samme grunnlag som ovenfor, er acto jurídico documentado (stempelavgift) redusert fra 1,5 % til 1,2 % for samme periode.

Denne personen ville være berettiget til opphold fordi selv om han kjøpte eiendommen med et pantelån, er beløpet på 500.000 euro betalt og uten byrder.

i dette tilfellet er personen kvalifisert for oppholdstillatelse, da den totale verdien investert i eiendom er 500.000 euro.

Klikk her for å laste ned prosessen for kjøp av eiendom i Spania levert av vår juridiske avdeling

"It is All About You"

Slapp av, ta et glass spansk vin og nyt Costa del Sol

Request Our Special Deals
Receive Them Directly to Your Email