Moderna villor och lyxiga takvåningar i Marbella Costa Del Sol

Vinter 2021/Vår 2022 Exklusivt

Få tillgång till alla nya byggnader, nya villor och alla återförsäljningsfastigheter i Marbella och Costa del Sol genom oss.

HANDPLOCKAD AV VÅRT TEAM

Lyxvillor och takvåningar

36 lyxiga samtida designade villor nära Marbella bekvämligheter. Privat tomt och pool. Närhet till golfbanor och de bästa stränderna

gmev20211014se

6 lyxdesignade villor. Privata pooler, omgivna av bästa golfbanor. Glasdörrar som kopplar samman inomhus- och utomhusområdet

gmev20211005se

124 moderna villor i ett grindsamhälle med enastående bekvämligheter. Fantastisk panoramautsikt över sy

gmev20211023se

Unik möjlighet att förvärva en lyxig villa med panoramautsikt över havet i ett inhägnat och helt privat samhälle

gmev20211024se

13 unika nya Gyllene Milen-villor där avantgardistisk design markerar en vändpunkt för finsmakare

gmev20211025se

4 fantastiska lägenheter och takvåningar med 2,3 och 4 sovrum i ett perfekt läge. Pool, Co-Working Space och Fitnessavdelning

gmea20211030se

En-plans villa som har stora terrasser, trädgårdsområden, pool och avkopplingsområde med vintereld. Föreställ dig själv på en solsäng vid solnedgången en sommareftermiddag.

gmev20211027se

Magnifika lyxvillor, skapade för att beundra den glittrande utsikten över Medelhavet. Ojämförliga vyer som främjar den största känslan av välbefinnande.

gmev20211026se

Takvåningar med spektakulära terrasser och valfri privat pool. Nära till Cabopinos hamn och strand. Bottenvåningar med privat trädgård

gmea20211029se

Surrounded by Golf Course | Quiet Area Close to Town Amenities | Unbeatable Price vs Quality | Modern Open Plan | Private Pool | Space Efficiency

gmev20211003

From 618,000€

Double Hight Ceilings | Quality | Surrounded by a Golf Course | Full Length Windows | Few Minutes Drive From the Beach

gmev20211007

From 1,100,000€

Gardens Landscaping | Fantastic Views, Design | Private Pool | Vegetable Garden | Top Quality | Wood, Stone & Garden

gmev20211009

From 1,550,000€

Developing Area | Surrounded by Golf Courses | Views, Location & Design Enjoy All in One

gmev20211019

From 2,000,000€

Breath Taking Sea & Golf Views | Exeptional Location | Close to Port | Private Infinity Pool

gmev20211018

From 2,738,000€

Enviable Location | Sea View | Access to the Beach | Security | Private Pools | Built to High Standards

gmev20211021

From 2,200,000€

Få tillgång till de senaste erbjudandena och bästa möjliga plan

Speciella egenskaper

nybyggnationer, återförsäljningsfastigheter, tomter, herrgårdar och alla typer av lägenheter, vi har allt detta täckt åt dig tack vare vårt samarbete med utvecklare, promotorer och agenter på hela Costa del Sol och de exklusiva verktygen för att komma till dem.

Annan nivå av betjäning

som ett nytt perspektiv på att betjäna våra kunder på bästa sätt som ett resultat av vår stora yrkeserfarenhet av stora fastighetsbyråer på Costa del Sol. En fastighetsspecialist kommer att vara din främsta kontaktpunkt från början tills du hittar ditt drömhus.
 

Hanterlig Grupp av agenter

är lättare att kontakta, lättare att engagera sig i när du köper ett hemprojekt och ett enklare och mer effektivt sätt att leverera en fantastisk tjänst åt dig.

Personlig tjänsteinfrastruktur

som omfattar investeringar, juridisk rådgivning, inredning, uthyrningspotential samt fastighetsförvaltning och underhåll finns i vår extra tjänsteportfölj för din smak, behov och önskemål.

Några av våra Fastighetsspecialister

Marc Reuter

En av Marcs färdigheter är hans genuina passion för att hjälpa människor och ge förstklassig service när människor letar och köper ett nytt hem i Marbella och Costa del Sol. Den passionen ökade beroendet av att se nöjda kunder, och det har tagit honom till att leda ett hanterbart team av fastighetsspecialister som delar samma mål.

 

Jeanneth Prado

Jeanneth är en stor lyssnare och försöker förstå sin klients oro för att hjälpa dem att övervinna under köpprocessen. Det är lätt för henne att ta på sig sin klients skor och förstå deras behov och önskemål och kommer att stödja dem att förverkliga dem.

+
År av erfarenhet
+
Fastigheter till salu
+
Nöjda kunder

TA INTE VÅRT ORD FÖR DET

GÅ INTE ENDAST PÅ VÅRA ORD

C. och I.

5/5

"Vi är så glada att vi har hittat er, vi blev imponerade av nivån på ert engagemang med vårt letande. Med många fastigheter tillgängliga för försäljning, hjälpte ni oss att definiera vad som var bäst för oss. Vi kommer definitivt att rekommendera er till våra vänner och familj."

5/5

"När vi kom från Tyskland visste vi inte vad vi skulle förvänta oss när vi kontaktade en fastighetsmäklare i Spanien. Vår erfarenhet av er kunde inte ha varit bättre. Ni hjälpte oss och guidade oss att förverkliga vår moderna drömvilla och stöttade oss i varje steg i köpprocessen för att göra det smidigare. Vi är verkligen tacksamma och tackar igen.."

5/5

"Jag flyttade till Marbella och hade så mycket att ordna. Marc, Jeanneth och Sebastian hjälpte mig att få ihop allt och gjorde mitt liv enklare. Jag bor i mitt nya hem nu och jag rekommenderar absolut alla att lämna letandet efter ett nytt hem i era händer utan tvekan."

Richard & familj

5/5

"Det fantastiska Marbella Estates-teamet skaffade oss en vacker villa för mig och min familj som jag annars aldrig skulle ha hittat. Tack för det hårda arbetet och hjälpen som vi fått för att ta oss igenom utmaningarna."

LÖS DINA TVIVEL

Vanliga frågor

Det finns några alternativ för att få bo på Costa del Sol för en icke-europeisk medborgare: Golden Visa (giltigt 2 år och kan förnyas/förlängas som uppehållstillstånd vart femte år): – Med en fastighetsinvestering på 500 000 euro i en eller flera fastigheter Investering av kapital: med en minsta investering på 2 miljoner euro i spanska offentliga skulder eller minst 1 miljon euro i aktier i spanska företag. Bankkontoinsättning (minst 1 miljon euro) Investeringar i företagsprojekt som kan anses vara av allmänt intresse.

Om ansökan görs via Migrationsverket i Madrid: Första perioden 2 år. Förnyelsetid 5 år. Om ansökan görs via konsulat/ambassad: Första perioden 1 år. Första förnyelseperioden 2 år. Efter förnyelseperiod 5 år. Då är förnyelser alltid under förutsättning att omständigheterna inte har förändrats.

Ja, Golden Visa tillåter dig att arbeta i Spanien.

Nej, det finns ingen lägsta vistelse under Golden Visa.

Endast för Andalusien godkände den autonoma regeringen en tillfällig sänkning av överföringsskatten till den allmänna skattesatsen på 7 % på alla återförsäljningsförvärv, för perioden 28/04/2021 till 31/12/2021. Och för nya fastigheter eller nybyggnationer på samma grund som ovan, har acto jurídico documentado (stämpelskatt) sänkts från 1,5 % till 1,2 % för samma period

Denna person skulle vara berättigad till uppehållstillstånd eftersom även om han förvärvade fastigheten med en inteckning, är beloppet 500 000 euro betalat och utan bördor.

i detta fall är personen berättigad till uppehållstillstånd, eftersom det totala värdet som investerats i egendom är 500 000 euro.

Klicka här för att ladda ner processen för att köpa en fastighet i Spanien lmed hjälp av vår juridiska avdelning

Allt handlar om dig"

Koppla av, ta ett glas spanskt vin och njut av Costa del Sol

begär våra specialerbjudanden
Ta emot dem direkt till din e-post